Pasirinkite savo šalį ar regioną.

Close
Prisijungti Registruotis El. Paštas:Info@Ocean-Components.com
0 Item(s)

JAV kosmoso pajėgos stebi mikro objektus su kosminės tvoros radaro stebėjimu

US Space Force tracks micro objects with Space Fence radar surveillance

Sistema bus jautriausias paieškos radaras JAV kosminio stebėjimo tinkle ir, kaip teigiama, ji gali aptikti tokius mažus objektus kaip marmuras. Tai ne tik pagerina stebėjimo tikslumą, bet ir leidžia greičiau reaguoti.

Užuot sekęs „rutuliukus“, jis bus naudojamas aptikti ir sekti orbitoje skriejančius objektus, tokius kaip komerciniai ir kariniai palydovai, išeikvoti raketų stiprintuvai ir kosmoso atliekos žemose, vidutinėse ir geosinchroninėse Žemės orbitose.

Sistemą, naudojančią „Gallium Nitride“ (GaN) varomus kietojo kūno S juostos antžeminius radarus, „Lockheed Martin“ sukūrė nuo 2014 m. Birželio mėn. Radaras „Tvora“ yra fiziškai Kwajalein saloje, Maršalo salų Respublikoje. , Ramiajame vandenyne (į šiaurės rytus nuo Papua Naujosios Gvinėjos, į pietvakarius nuo Havajų).


Aukščiau pavaizduotas brigados generolas DeAnna Burtas, Jungtinių Valstijų kosminių pajėgų operacijų ir ryšių direktorius, oficialiai deklaruojantis sistemos pritarimą operacijai.

„Kosminė tvora revoliucionuoja tai, kaip mes žiūrime į kosmosą, pateikdami tikslius orbitinius duomenis apie objektus, kurie kelia grėsmę tiek nepilotuojamiems, tiek nepilotuojamiems kariniams ir komerciniams kosmoso ištekliams“, - sakė oro pajėgų generolas Johnas W. „Jay“ Raymond, pirmasis kosminių operacijų vadovas. prie naujai sukurtų JAV kosminių pajėgų.

„Mūsų kosmoso galimybės yra labai svarbios mūsų krašto gynybai ir gyvenimo būdui, todėl kosminė tvora yra tokia svarbi, kad sustiprintume savo sugebėjimą atpažinti, apibūdinti ir sekti grėsmes toms sistemoms“.

Prieš kosminę tvorą Kosmoso stebėjimo tinklas stebėjo daugiau nei 26 000 objektų, sako kariuomenė, kurios dabar tikimasi žymiai padidinti.

Kosminę tvorą valdys 20-asis kosminio valdymo eskadronas (SPCS) Kosminių tvorų operacijų centre Huntsvilyje, Alabamos valstijoje. Savo ruožtu, ji teikia duomenis 18 SPCS, esančių Vandenbergo oro pajėgų bazėje, Kalifornijoje, kurie naudoja duomenis, kad padėtų palaikyti kosminių objektų katalogą ir ekranuoti operacinius palydovus - ir manevringus, ir ne manevringus.

Generolas Raymondas paskelbė pasirašymą „Twitter“:

Lockheed Martin

Lockheed Martin anksčiau rašė apie projektą:

Naujųjų kosminių tvorų radarų vietos ir didesnis bangų dažnis leis aptikti daug mažesnius mikrosatellitus ir šiukšles nei dabartinės sistemos. Be to, „Lockheed Martin“ kosminių tvorų dizainas žymiai pagerins operatyvumo, kuriuo operatoriai gali aptikti įvykius kosmose, laiką, nes tai gali kelti grėsmę GPS palydovams ar Tarptautinei kosminei stočiai. Sistemos lankstumas ir jautrumas užtikrins giliųjų kosminių geosinchroninių orbitų aprėptį išlaikant stebėjimo tvorą.

Ir, rašydamas GaN kampu, jis pasakė:

„Šie bandymų rezultatai rodo daugiau nei dešimtmetį trukusių bendrų investicijų į„ GaN “technologiją kulminaciją“, - anksčiau sakė Steve'as Bruce'as, „Lockheed Martin“ misijų sistemų ir mokymo sistemos „Advanced Systems“ viceprezidentas. „GaN HPA suteikia svarbių pranašumų aktyvioms fazių matricų radaro sistemoms, tokioms kaip„ Space Fence “, įskaitant didesnį galios tankį, didesnį efektyvumą ir žymiai padidintą patikimumą, palyginti su ankstesnėmis technologijomis“.

Daugiau galite perskaityti įmonės tinklalapyje.

Taip pat žiūrėkite: JAV prisiekia naujai įsteigtų kosminių pajėgų pirmuoju viršininku