Pasirinkite savo šalį ar regioną.

Close
Prisijungti Registruotis El. Paštas:Info@Ocean-Components.com
0 Item(s)

Aviečių Pi varomas keturratis NAS su „Radxa SATA HAT“

„Dual / Quad SATA HAT“ yra skirtas „Raspberry Pi 4“, taip pat „ROCK Pi 4“, o „Penta SATA HAT“ yra skirtas tik „ROCK Pi 4“.

Dviejų / keturių SATA HAT

Quad sata hat angle.png

„Dual / Quad SATA HAT“ naudoja „Raspberry Pi 4“ arba „ROCK Pi 4“ USB3 magistralės, jis turi šias savybes:

Jei norite naudoti 3,5 colio HDD, HDD ir paties Raspberry PI maitinimui reikalingas standartinis ATX PSU. Turint 4 3,5 colio HDD, PSU turėtų būti 60W ar didesnė.


Quad sata hat 35 hdd.jpg

Jei norite naudoti 2,5 colio HDD, galite tiesiog naudoti USB PD / QC maitinimo adapterį (pakanka 30W maitinimo adapterio), kad galėtumėte maitinti HDD / SSD ir patį „Raspberry Pi 4“.

Quad sata hat 25 hdd.jpg

Spektaklis

„Quad SATA HAT“ naudoja du didelio našumo JMS561 (vieną JMS561 - Dual SATA HAT), užtikrinančius iki 400 MB / s skaitymo / rašymo našumą su keturiais diskais RAID0 režimu.

„Penta SATA HAT“

Penta sata hat angle.png

„Penta SATA HAT“ naudoja „ROCK Pi 4“ M.2 / PCIe, kad išplėstų iki 5x SATA prievadų, jis veikia tik „ROCK Pi 4“. Pritaikome keturis vidinius SATA ir vieną „eSATA“ dizainą, kuris daro ryšį lankstų, jei vartotojas nori naudokite išorinius diskus.

eSATA

Penta sata hat eSATA.png

Norėdami visiškai išnaudoti 5-ąjį SATA, mes įdiegėme eSATA jungtį, kurią galima eksportuoti iš bylos. „ESATA“ teikia tiek duomenis, tiek galią naudodamas vieną kabelį, jis gali tiesiogiai valdyti 3,5 colio HDD.

Spektaklis

„Penta SATA HAT“ maitina „JMB585“ su 2 juostų 5Gb PCIe magistralėmis, kurių pralaidumas iki 10Gbps. Pridėję 5 SSD RAID0 režimu, galime pasiekti iki 803 MB / s greičiu.

Penta sata hat 35 hdd.png

„SATA HAT“ viršutinė lenta

Norėdami stebėti HDD ir parodyti tam tikrą pagrindinę informaciją apie HDD, mes sukūrėme viršutinę plokštę, kurioje yra ventiliatoriaus valdymas, IP adreso informacija ir mygtukas, skirtas išjungti ar kliento funkcijas. Lankstus kabelis jungiamas iš SATA HAT į viršutinę plokštę.

Sata hat top board.png

Programinės įrangos palaikymas

Mes pateikėme „Debian“ paketą SATA HAT kontrolei ir stebėjimui. Raspberry Pi 4 arba ROCK Pi 4 vartotojai gali įdiegti paketą viena eilute šia komanda:

Byla

Norėdami, kad gyventi būtų lengva ir atrodytų geriau, mes sukūrėme pilną metalinį dėklą „SATA HAT“ su „Raspberry Pi“, kuriame telpa iki keturių 2,5 colio HDD ir viršutinė plokštė.

Quad sata case coke.jpeg