Pasirinkite savo šalį ar regioną.

Close
Prisijungti Registruotis El. Paštas:Info@Ocean-Components.com
0 Item(s)

500W PSU jūrinėms apkrovoms

PRBX-PR-2002_ENMA500D242x27-CC

Maitinamas iš vardinio 24 V paskirstyto maitinimo šaltinio (diapazonas nuo 18 iki 36 V). ENMA500D24 / 2 × 27-CC teikia du 27 Vdc 20A izoliuotus išėjimus.

10 s gali nukristi iki 10 V, o efektyvumas yra> 85%.

Kai atleidimas nereikalingas, tačiau programai reikia dviejų nepriklausomų išėjimų, 540W gali būti padalyti tarp dviejų 27 V išėjimų bet kokiu santykiu.


Įtraukta apsauga nuo įėjimo atvirkštinio poliškumo, išėjimo trumpojo jungimo, per aukštos temperatūros, per didelės įtampos ir per didelės srovės. Ji yra suprojektuota pagal EN60068-2-x ir atitinka EN 60950 saugos standartą.

Uždengtas IP56 dėklu, kad būtų atsparus aukšto slėgio ir sunkiems vandens purslams, PSU turi išorines šilumokaites, skirtas šilumai keistis tarp vidinių komponentų ir aplinkos išorės.

„Laivuose ir laivuose pilna elektrinės ir elektroninės įrangos, kuriai reikalingas tvirtas ir saugus maitinimo šaltinis“, - teigė „Powerbox“ atstovas. „Nors daugelį programų galima tiekti naudojant jūrinius sertifikuotus komercinius nepriekaištingus maitinimo šaltinius, kitos yra labai specifinės, reikalaujančios unikalių energijos sprendimų, skirtų sujungti su galutine programa.“

Servo varikliai, naudojami „greitai perjungiamiems vožtuvams“ saugos tikslais degalų įpurškimo siurbliuose, orientuojamuose sraigtuose ir variklio valdyme, yra keletas taikomųjų programų, kuriomis bendrovė siekia: „Kadangi tokių tipų gedimai paprasčiausiai nėra išeitis. įrangos, greitai perjungiamų vožtuvų gamintojai dažnai naudoja du nepriklausomus maitinimo šaltinius, kad garantuotų perteklių. Tačiau atsižvelgiant į tai, kad įranga įdiegta labai kompaktiškoje ir atšiaurioje aplinkoje, montuotojui tai gali būti iššūkis. “