Pasirinkite savo šalį ar regioną.

Close
Prisijungti Registruotis El. Paštas:Info@Ocean-Components.com
0 Item(s)

„Raytheon“ laimėjo „Space Force OCX“ sutartį pakeisti IBM rinkinį „GPS III“

Raytheon wins Space Force OCX contract to switch out IBM kit for GPS III

Pagal sutarties sąlygas, kurios vertė siekia 378 mln. USD, tai pakeis IBM kompiuterius, šiuo metu naudojamus GPS konsteliacijai valdyti, sistemomis iš „Hewlett Packard Enterprise“. Darbas turi būti baigtas iki 2022 m. Balandžio mėn. Ir yra dalis platesnės „GPS III“ įmonės modernizavimo programos.

GPS III

„OCX“ ketina užtikrinti dvigubai didesnį palydovo pajėgumą, patobulintą kibernetinio saugumo infrastruktūrą, didesnį tikslumą, visame pasaulyje dislokuotus modernizuotus imtuvus, turinčius „anti-jam“ galimybių, ir geresnį pasiekiamumą sudėtingame reljefe.

„OCX yra nepaprastai svarbus tęsiant prioritetines nacionalines pastangas modernizuoti GPS su naujomis karinėmis ir civilinėmis padėties nustatymo galimybėmis, įskaitant padidintą saugumą, tikslumą, patikimumą ir vientisumą“, - teigė Barbara Baker, SMC Vadybos ir kontrolės skyriaus vyresnioji technikos vadovė. „OCX užtikrins nuolatines ir patikimas GPS galimybes Amerikos kovotojams, sąjungininkams ir civiliams vartotojams“.

Laipsnišką IBM rinkinio panaikinimą anksčiau paskatino „IBM x86“ produktų linijos pardavimas „Lenovo“, o IBM įsipareigojo palaikyti jų aparatinę įrangą iki 2022 m. Rugpjūčio mėn.


„Per pastaruosius dvejus su puse metų, kai OCX išėjo iš savo Nunn McCurdy pažeidimo,„ Raytheon “vykdė veiksmus, kaip planuota, suteikdamas pasitikėjimo OCX galimybėmis pereiti į operacijas“, - sakė SMC vadas generolas leitenantas Johnas Thompsonas. Programinės įrangos kūrimas baigtas praėjusį rudenį, o programa yra integracijos ir bandymo stadijoje. Per mažiau nei metus „Raytheon“ pateiks kvalifikuotą programinės įrangos bazę, galinčią valdyti GPS žvaigždyną.

„Tai suteikė mums pasitikėjimo, kad turime perspektyvų OCX techninį sprendimą, užtikrinantį ilgalaikį tvarios aparatinės įrangos pagrindą, kuris atitinka mūsų griežtus kibernetinio saugumo reikalavimus“, - sakė SMC OCX medžiagų vadovas pulkininkas leitenantas Tomas Gabriele. „Kadangi„ Raytheon “ir toliau vykdo savo sutartinius įsipareigojimus, protingai spręsti nepagrįstos IBM kibernetinio saugumo riziką yra protinga prieš pateikiant vyriausybei. Nors šis vyriausybės nurodytas pakeitimas turės įtakos „Raytheon“ tvarkaraščiui, vyriausybė reikalauja, kad „Raytheon“ būtų atsakingi už kvalifikuotos programinės įrangos tiekimą prieš integravimąsi į HPE platformą ir diegimą operacinėse vietose. “

JAV gynybos departamentas

Praėjusią savaitę JAV erdvės pajėgos paskelbė apie susitarimą, o vakar JAV gynybos departamentas paskelbė išsamią sutarties informaciją.

„Dėl sutarties pakeitimo„ Raytheon “turės pakeisti„ IBM “įrangą HPE įranga visose„ OCX Block 1 “teikiamose aplinkose“, - sakoma pranešime. „Darbas bus atliekamas Auroroje, Kolorado valstijoje. Tikimasi, kad jis bus baigtas iki 2022 m. Balandžio 30 d.“

Kosmoso ir raketų sistemų centras yra įsikūręs Los Andželo oro pajėgų bazėje. Be GPS priežiūros, jos atsakomybė apima ir karinius palydovinius ryšius, gynybinius meteorologinius palydovus, kosmoso paleidimo ir nuotolio sistemas, palydovų valdymo tinklus, kosmoso infraraudonųjų spindulių sistemas ir kosminės situacijos suvokimo galimybes.

Vaizdas: JAV oro pajėgų nuotrauka - Airmano Amanda Lovelace nuotrauka. Iš kairės pulkininkas 50-osios operacijos grupės pulkininkas Laurel Walsh ir 2-osios kosmoso operacijų eskadrilės palydovų sistemų operatorius Michaelas McCowanas ir Michaelas McCowanas suteikia paskutinę komandą iš palydovo. Skaičius 36 Schrieverio oro pajėgų bazėje, Kolorado, 2020 m. Sausio 27 d. SVN-36 buvo paleistas 1994 m. Kovo 10 d. Ir jo galiojimo laikas viršijo maždaug septynerius metus.