Pasirinkite savo šalį ar regioną.

Close
Prisijungti Registruotis El. Paštas:Info@Ocean-Components.com
0 Item(s)

„Melexis“ pristato salės efekto jutiklį, skirtą elektriniam vairavimui

Darbinė temperatūra yra nuo -40 ° C℃  ir 160 ℃, įmonė tvirtina, kad įrenginyje derinamas aukštas tiesiškumas ir puikus šiluminis stabilumas, įskaitant mažą poslinkį ir jautrumo dreifą.

Tai buvo d- sukurtas kaip saugos elementas, nepriklausantis nuo konteksto (SEooC), ir - atitinka ISO 26262 standartą ir AEC Q-100 0 klasę. hall-effect

Palaikydama ASIL-C funkcinį saugos lygį skaitmeniniu (SENT arba SPC) režimu ir ASIL-B analoginiu režimu, IC gali aptikti vidinius gedimus ir patekti į saugią būseną, kad būtų išvengta netyčinio transporto priemonės elgesio.


Į TSSOP-16 paketą taip pat įeina du nereikalingi štampai, skirti palaikyti svarbiausias saugos priemones, tokias kaip vairavimo ir stabdžių sistemos.

Salės efekto IC taip pat gali būti naudojamas automobiliuose ir pramoniniuose bekontakčiuose padėties nustatymo atvejais, įskaitant vairavimo momento jutiklius, pagreičio, stabdžių ar sankabos pedalo jutiklius, absoliučiosios tiesinės padėties jutiklius, plūdės lygio jutiklius, bekontakčius potenciometrus, mažus - kampo padėties jutikliai ir mažos eigos padėties jutikliai.

Programuojamas matavimo diapazonas ir kelių taškų kalibravimas suteikia lankstumo, o išvesties protokolų įvairovė leidžia vieną IC naudoti keliose programose.

Trumpas PWM kodo protokolas leidžia atlikti matavimus ir perduoti juos aptikus suveikimo impulsą.

Tai reiškia, kad iki keturių jutiklių galima sinchronizuoti iki 2 kHz, tai leidžia vienu metu atlikti magnetinius matavimus su deterministiniu vėlavimu.

Be to, kaip teigia Melexis, IC pasižymi dideliu atnaujinimo dažniu ir mažu triukšmu, įgalinančiu didelį valdymo kilpos greitį.

Prietaisas taip pat turi 48 bitų programuojamą identifikavimo numerį.

Esant standartinei darbinei temperatūrai ir esant standartinei maitinimo įtampai tarp 4,5–5,5, jo tipinis pagrindinis laikrodžio dažnis yra 24MHz su ± 3,5% viso dreifo.

Įrenginys gali išlaikyti 28 V maitinimo įtampą iki 48 valandų arba 37 V iki 60 sekundžių, tačiau įmonė sako, kad ilgalaikių absoliučių maksimalių charakteristikų poveikis gali paveikti patikimumą.