Pasirinkite savo šalį ar regioną.

Close
Prisijungti Registruotis El. Paštas:Info@Ocean-Components.com
0 Item(s)

Patvirtinta „Covid-19“ 3D spausdinimo kaukė - tik MJF spausdintuvams, failai galimi

CIIRC-RP95-3D-covid19-mask-645

Sukurta Prahos Čekijos technikos universitete, jos Informatikos, robotikos ir kibernetikos institute (CIIRC CTU), dalis vadinasi „CIIRC RP95-3D“ ir turi būti atspausdinta ant „multijet fusion“ (MJF) spausdintuvo.

Čia buvo galima rasti „MultiJet Fusion 3D“ spausdintuvų operatorių gamybos failus

Pagal CTU:


Jį išbandė tiesiogiai „Na Homolce“ ligoninės personalas. Kaukę galima pradėti gaminti ant specialių 3D spausdintuvų. Siekiama pristatyti kuo daugiau vienetų, daugiausia į ligonines. Atsižvelgiant į tai, kad MJF technologija prieinama tik nedaugelyje įrenginių Čekijos Respublikoje, tyrėjai dabar sutelkia dėmesį į respiratoriaus versijos, tinkamos masinei gamybai, įpurškimo formavimą. Tai padidins gamybos pajėgumus ir labai išplės įmonių, kurios galės užsiimti gamyba, asortimentą.

„Kitas mūsų darbas artimiausiomis dienomis yra baigti gaminti masinę produkciją“, - sakė CIIRC CTU projekto biuro vadovas Vít Dočkal. „Mes tikime, kad su šia nauja versija galime pasiekti beveik 10 000 vienetų per dieną.“

Tarp įnašų į projekto kūrimą, Vakarų Bohemijos universitetas Pilsene optimizavo silikono iškvėpimo vožtuvą ir „Škoda Auto“ atspausdino pirmąjį bandomąjį važiavimą savo gamybos linijoje.

Tikimasi, kad net neįpurškiant liejimo, produkcija šalyje nuo balandžio pradžios sieks 500 vienetų per dieną, praneša Čekijos sveikatos ministerija.

Daugiau informacijos galite rasti čia

Ačiū Europos pasyviųjų komponentų instituto prezidentui Tomui Zednicekui, kuris atkreipė „Electronics Weekly“ dėmesį į tai, kad sužinotų apie projektavimo bylas.