Pasirinkite savo šalį ar regioną.

Close
Prisijungti Registruotis El. Paštas:Info@Ocean-Components.com
0 Item(s)

Arduino rytoj vyks „Covid-19“ konferencija

Arduino-logo

Ja galės naudotis visi, kurie projekto metu naudojasi „Arduino“ suderinamais prietaisais, skirtais projektuoti ir gaminti ventiliatorius, respiratorius ar kitus kovos su „Covid-19“ prietaisais. Ar tai būtų gydytojas, akademikas, profesionali įmonė, profesionalus tyrėjas ar novatorius - visi kviečiami prisijungti “, - teigia organizacija.

Konferencijos tikslas yra pasidalyti idėjomis ir sumažinti dubliavimosi, apie kurį sužinojo Arduino, skaičių: „Daugelis žmonių praleidžia brangų laiką bandydami įveikti iššūkius, kuriuos jau išsprendė kiti. Taip pat yra daug komandų, turinčių skirtingą jėgą ir įgūdžių rinkinius, kurie geriau dirbtų kartu nei atskirai. “

Dalyviams bus pasiūlyta pagalba:


Paskutinis punktas yra svarbiausias, teigia „Arduino“ įkūrėjai Davidas Cuartiellesas ir Massimo Banzi: „Kad jie galėtų vadovautis reikalavimais ir patvirtinti dizainus, kad būtų daromas pats teigiamas poveikis“, kuris pridūrė: „Turime padaryti geriau, būti efektyvesni, dirbti kartu ir sujungti pastangas siekiant išspręsti šias problemas ir greičiau bei efektyviau pasiekti bendrą tikslą. “

Konferencijos svetainė yra čia

Anot Arduino, ji žino apie daugybę Arduino paremtų projektų, skirtų padėti būtiniems darbuotojams per „covid-19“ protrūkį. „Mes kreipėmės pagalbos, dovanojome techninę įrangą, teikiame inžinerinę paramą ir darome viską, ką galime“.

Į tai taip pat kreipėsi universitetai, tyrimų institucijos ir įmonės, teiraudamiesi, ar yra daug „Arduino“ plokščių - ypač „Uno“, „Mega“, „Nano“ ir „Nano 33 BLE“ - kad būtų galima remti asmeninių apsaugos priemonių (AAP), ventiliatorių ir kitos įrangos gamybą. .

„Atsakydami mes prioritetą skyrėme šiems kritiškai svarbiems projektams per savo tiekimo grandinę ir platinimą
Partneriai."

Būtent žinios apie šiuos projektus atskleidė projekto dubliavimąsi ir bendradarbiavimo galimybes.

Čia yra „Arduino“ forumas „covid-19“ projektams